We zijn onderweg - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van dickeneline - WaarBenJij.nu We zijn onderweg - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van dickeneline - WaarBenJij.nu

We zijn onderweg

Door: Dick en Eline

Blijf op de hoogte en volg

15 Juni 2005 | Tsjechische Republiek, Praag

Op donderdag 16 juni zijn we vertrokken naar Marino Lipno, Tsjechie. Ons appartement wordt volgende week opgeleverd. We blijven 14 dagen in Lipno en vertrekken daarna richting Hongarije, waar we uiteindelijk Boedapest willen bezoeken. Marjet komt ons opzoeken in Tsjechie van 24 juni tot 4 juli en daarna in Hongarije van 8 juli tot 15 juli. Tussendoor moet ze terug om tentamen te doen. Voor noodgevallen en SMS zijn we bereikbaar via de mobiele telefoon van Eline 0031-6-13426254. Het telefoonnummer van het park is 00420 380736100. We proberen nog een locale Simkaart te kopen, die we dan in het appartement laten voor intimi. Het nummer volgt!
Groet en Liefs Eline en Dick

• 15 Juni 2005 - 21:46

Ilse:

Wat leuk dat jullie er wederom opuittrekken. Klinkt goed! Goede reis en veel plezier!

• 16 Juni 2005 - 00:37

Robbert:

Heel veel plezier! We smsen wel. Groeten uit paramaribo!

• 16 Juni 2005 - 05:43

Coob:

Heel veel plezier en rust lekker uit.

• 16 Juni 2005 - 07:35

Anneke En Jan:

Een hele fijne vakantie en veel plezier en geniet ervan. Goede reis.

• 16 Juni 2005 - 10:39

Jeanette:

Ben benieuwd of ik nog een intimi ben.

• 16 Juni 2005 - 10:45

Jeanette:

sorry vorig berichtje brak af.
    Ik wens jullie fijne vakantie en ben benieuwd naar de verhalen.

• 16 Juni 2005 - 13:09

Mart En Luus:

Hallo Dick en Eline,
    Van hart gefeliciteerd met jullie 2e woning en dat jullie er veel plezier aan mogen beleven!!! Verder wensen we jullie een hele fijne vakantie en....gezond weer thuis!!!! Marjet natuurlijk veel succes met je tentamens, maar dat zal ik ook nog via je eigen emaildres toe wensen!!!! Robbert zal ik tzt ook nog even een berichtje sturen. Gieten jullie maar lekker!!! Veel liefs uit Schoorl.

• 16 Juni 2005 - 13:11

Mart En Luus:

Gieten moet natuurlijk GENIETEN zijn!!!!!

• 16 Juni 2005 - 21:44

Koos En Andrea:

Hallo Dick en Eline.
    Teun/Clazien, Kees/Rinie en Peter en Lucienne zijn op donderdagavond om 23.20 uur vertrokken richting Tsjechie. We zouden ze nog even persoonlijk gedag zeggen maar ze waren eerder dan gepland vertrokken. We hebben zonet nog wel even telefonisch kontakt met hen gehad.
    We wensen jullie een hele fijne vakantie toe. Groetjes

• 17 Juni 2005 - 18:40

Elly:

ik wens jullie een hele fyne vakantie en geniet ervan.Ook van harte gefeliciteerd met jullie huis in tjechie
    Marjet ook een leuke vakantie en succes met je tentames,lieve groetjes Elly.

• 18 Juni 2005 - 14:00

Kees,Nicole En Fleur:

Hallo familie daar in het verre Tjechie. We hebben gehoord dat de reis gelukkig goed verlopen is. We wensen jullie allemaal heel veel plezier toe, en maak een mooie film/foto's want we zijn erg benieuwd hoe het daar is. Groetjes uit Scheveningen

• 19 Juni 2005 - 19:03

Mart & Rinie En Wout En Karine!:

Hallo familie!
    We hopen dat jullie een gezellige vakantie hebben. Hier in Scheveningen is het anders bloedheet, dus morgen maar lekker naar strand om in de zon te bakken! Heel veel plezier en de groetjes van:
    Mart & Rien wouter en Karine xxx

• 22 Juni 2005 - 15:34

Eline En Dick:

Hallo leuke reacties.
    We hebben het reuze naar ons zin en hebben het erg druk met alles. Ons locale telefoonnummer is 00420 605761809. Zodra we meer tijd hebben volgt er meer verhaal
    Liefs Eline, Dick, Clazien, Teun, Rinie, Kees, Lucienne en Peter